ŽENO, ŠTA TI BI? Izašla na ulicu SKROZ BEZ VEŠA, dok joj INTIMU SKRIVA parče tkanine: Ovo nije sigurno za SVAKOGA
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

stajling

ŽENO, ŠTA TI BI? Izašla na ulicu SKROZ BEZ VEŠA, dok joj INTIMU SKRIVA parče tkanine: Ovo nije sigurno za SVAKOGA

Ona nam je svojom odevnom kombinacijom pokazala da puca od samopouzdanja

Objavljeno:

Kao što smo već pisali, Vogue World je prerastao u tradicionalni događaj koji prati ceo svet! Ovog puta, adresa je bila – Pariz!

Poznate dame – manekenke, glumice, pevačice, sportistkinje i slavne žene iz drugih sfera – uz pomoć svetskih dizajnera i kreatora pokazale su svoja vrlo upečatljiva modna izdanja. Neke spektakularna, a neke ipak nisu pobrale mnogo komplimenata.

Jedna od njih je i slavna pevačica Keti Peri, o kojoj se nižu negativni komentari na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: RB / INSTAR Images / Profimedia

Naime, Keti nam je svojom odevnom kombinacijom pokazala da puca od samopouzdanja, što je odlično, ali i da zaista nema granice kada želi da privuče pažnju.

Pop zvezda i ponosna mama male Dejzi ima neverovatno telo i na tome joj mnogi mogu čestitati, ali njena haljina je ljudima širom sveta pokazala možda i više nego što bi želeli.

Kreacija iz arhiva brenda Noir Kei Ninomiya je zaista visoka moda, ali se nije dopala fanovima slavne pevačice, kao i modnim kritičarima širom sveta.

Peri se poprilično razgolitila u haljini sa geometrijskim prorezima, ukrašenoj mnoštvom cvetnih ukrasa u boji kajsije. Balskog kroja i efektna zbog svoje crne boje, ova toaleta je dan kasnije najčešće deljena haljina s događaja Vogue World: Paris, ali komentari uglavnom nisu pozitivni, piše Glossy.

"Šta je ovo obukla ova žena?", "Keti bi stvarno stavila bilo šta na sebe", "Gole haljine mogu da izgledaju divno, ali ova nije takva"... neke su od reakcija.

Dok je hodala sa ogromnim samopouzdanjem po pisti, nju su pratili članovi benda Nika Taiko, japanske bubnjarske grupe sa sedištem u Parizu.

Bonus video:

03:44

DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA IVANA RISTIĆA ZA KURIR: Bliži nam se AFRIČKI ANTICIKLON, spremite se za temperature PREKO 40 STEPENI

(Espreso / Glossy / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.