GOSPODE, KAKO OVO? Glumac (66) golišav PRED ŽENOM (27) i ĆERKOM (22): Bizaran prizor na PLAŽI, kao da im je DEKA
Foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

fotografije su tu

GOSPODE, KAKO OVO? Glumac (66) golišav PRED ŽENOM (27) i ĆERKOM (22): Bizaran prizor na PLAŽI, kao da im je DEKA

Slike sa plaže dosta se komentarišu,a razlog su ove brojke: on ima 66, njegova žena 27, a ćerka 22 godine

Objavljeno: 07:39h

Slavni glumac rešio je da ovo leto provede u Italiji, tačnije na Sardiniji gde je sa suprugom i ćerkom. Slike sa plaže dosta se komentarišu,a razlog su ove brojke: on ima 66, njegova žena 27, a ćerka 22 godine. Zbog razlike koja deli njega i njegovu partnerku mnogi osporavaju njihovu vezu, i tako je otkako se saznalo za tu vezu.

Slavni švedski glumac Dolf Lungren (66) uživao je na plaži sa suprugom Emom Krokdal koja je i njegov fitnes trener i ćerkom Gretom Lundgren (22) koja je sa njima bila i prošlog leta na Mikonosu, zajedno sa sestrom Idom (28).

Slavni glumac rešio je da ovo leto provede u Italiji
Slavni glumac rešio je da ovo leto provede u Italijifoto: StarTeam/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuveni snagator sa fimskog platna oženio se Emom 13. jula prošle godine u Grčkoj. "Odlučili smo da proslavimo našu ljubav venčanjem u našoj vili na Mikonosu sa porodicom i nekoliko bliskih prijatelja. Uz kovid i dug put izazovnih medicinskih tretmana, morali smo da pomeramo svoje bračne planove mnogo puta", rekli su Dolf Lundgren i Ema Krokdal u zajedničkoj izjavi za People.

Dodali su: "Odlučili smo da je konačno došlo pravo vreme za proslavu ljubavi, života i sreće, u zemlji bogova".

Bizaran prizor sa plaže
Bizaran prizor sa plažefoto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dolf Lundgren i Ema Krokdal u vezi su od 2019. a verili su se u junu 2020. godine. Upoznali su se u teretani gde ona radi kao fitnes instruktor.

"Veoma sam srećan što ima nekog kao što je Ema To je promenilo moj žvot i nadam se da joj mogu obezbediti podršku i pomoć koja se traži dugo", izjavio je glumac 2022. za "Muscle and Health".

Dolf Lungren
foto: MAST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lundgren je u maju 2022. u podkastu "In Depth With Graham Bensinger" saopštio da se bori sa rakom pluća. "Ovo je prvi put da pričam o ovome. Ako moj primer može da pomogne da spasi život nekome u sličnoj situaciji, onda vredi o tome da pričam“, poručio je i dodao da je 2015. operisan: "Odlazite na preglede svakih šest meseci. Posle na svakih godinu dana. Sve je bilo u redu punih pet godina. Kad sam se vratio u Švedsku 2020. godine i imao sam neku vrstu gorušice i vraćanja želudačne kiseline. Posle urađene magnetne rezonanace primetili su još tumora u tom delu". Tokom operacije izvađeno mu je šest tumora.

Bonus video:

29:35

KVIZ-S06-EP75

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.