KO JE BALKANAC KOJI JE UKRAO SRCE VATRENOJ PLAVUŠI? Kažu da izgleda kao da ga je "POPLAVA IZBACILA", a ovo je...
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ko bi rekao?

KO JE BALKANAC KOJI JE UKRAO SRCE VATRENOJ PLAVUŠI? Kažu da izgleda kao da ga je "POPLAVA IZBACILA", a ovo je...

Zanimljivo je da je tada nosio istu košulju u kojoj se sada pojavio

Objavljeno: 09:20h

Glumcia Šarliz Teron nerado deli detalje o svom intimnom životu, ali neki detalji se i ne mogu sakriti poput slike nje i jednog muškarca sa ovih prostora koje su napravile pravi bum. Taj Balkanac pojavio se juče u Los Anđelesu u svom prepoznatljivom stilu.

Aleks Dimitrijević bio je sa svojom ćerkicom koja je inače skoro uvek pored njega kada ga paparaci "uhvate".

Dimitrijević koji je poreklom iz Hrvatske, ima zanimljiv stil odevanja, voli sportsku eleganciju i šik ležernost kojom odaje utisak da ne vodi mnogo računa o svom modnom maniru a zapravo je skroz obrnuto. To nije ni neobično jer se bavi manekenstvom, odnosno modelingom, ali i marketingom.

Aleks Dimitrijević bio je sa svojom ćerkicom
Aleks Dimitrijević bio je sa svojom ćerkicomfoto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U društvu Šarliz Teron viđen je prošle godine i slike su jasno pokazale da se radilo o emotivnoj vezi. Zanimljivo je da je tada nosio istu košulju u kojoj se sada pojavio.

Slavna glumica bila je u vezi sa Stjuartom Tausendom kao i sa Šonom Penom.

Šarliz je 2015. godine usvojila devojčicu Ogast, retko obavljuje fotografije dece, a 2022. napravila je iskorak na Instagramu. O ćerki Ogst pričala je ranije u emisiji The Tonight Show Džimija Felona rekavši da devojčica uči borilačke veštine.

Dimitrijević je poreklom iz Hrvatske
Dimitrijević je poreklom iz Hrvatskefoto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarliz je napomenula da uči ćrke da znaju da im ne treba partner da bi bile srećne, ali je i otkrila da joj je mlađa naslednica rekla da nađe dečka. Obe ćerke su društvene aktivistkinje i podržavaju pokret Black Lives Matter, piše People.

Šarlin Teron je 2012. usvojila dečaka po imenu Džekson, bilo je to pred snimanje filma "Mad Max: Fury Road" gde igra glavnu ulogu. Objavila je tek 2020. sliku sa seta, na kojoj je sa svojim detetom.

“Postala sam mama neposredno pre početka snimanja. Bar će moje dete zauvek imati zabavnu činjenicu: "Provela sam veći deo prve godine svog života u ratnoj opremi", rekla je" i dodala: "U kojoj god zemlji bi mi kao neudatoj ženi dopustili da usvojim dete, tu sam i podnela zahtev. I dogodilo se da su oba moja deteta na kraju postala Amerikanci. Rođena su u Sjedinjenim Državama i slučajno su Afroamerikanci".

U društvu Šarliz Teron viđen je prošle godine
U društvu Šarliz Teron viđen je prošle godinefoto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarliz koja je rođena u Južnoafričkoj Republici, otkrila je kasnije da je njena ćerkica Džekson transrodna: "Da, i ja sam mislila da je ona dečak. Dok me jednog dana nije pogledala u oči, kada je imala tri godine, i rekla mi je: "Ja nisam dečak". Obe mogu da otkriju šta žele da budu, to nije nešto o čemu ja odlučujem. Moj posao kao roditelja jeste da ih volim i da se potrudim de da imaju sve što im je potrebno da budu to što žele".

Glumica je u emisiji Elen Dženeris rekla da je Džekson veoma bliska sa svojim sestrom Ogast, a 2023. otkrila je da je starije dete već pošlo u srednju školu i da je zapanjena kako vreme brzo leti.

Bonus video:

01:02

Navijači Mađarske 2

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.