O NJEGOVOM HAPŠENJU BRUJE SVI: Ovako se odvilo pevačevo PRIVOĐENJE, ovo je bila REAKCIJA POLICAJCA
Foto: SAG HARBOR PD / Planet / Profimedia

detalji

O NJEGOVOM HAPŠENJU BRUJE SVI: Ovako se odvilo pevačevo PRIVOĐENJE, ovo je bila REAKCIJA POLICAJCA

Do medija su dospele sve okolnosti privođenja popularnog pevača, koji je, uprkos deset Gremija, na svu muku doživeo i da policajac koji ga je priveo nije imao predstavu ko je on.

Objavljeno:

Američki mediji javili su prošle večeri da je popularni pevač Džastin Timberlejk (43) priveden na Long ajlendu zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Njemu su policajci u Hemptonsu odmah stavili lisice i lišili ga slobode, a pevač je potom pušten bez plaćanja kaucije oko devet sati nakon hapšenja, saopštila je policija.

Timberlejk je tvrdio da nije kriv, a naloženo mu je da se pojavi pred sudom 26. jula, navode dalje zvaničnici.

On je bio za volanom sivog BMW-a kada je zaustavljen u blizini auto-puta, nakon što je ignorisao znak za zaustavljanje i nije se držao desne trake, stoji u krivičnoj prijavi.

Utvrđeno je da je okrivljeno upravljao navedenim vozilom u alkoholisanom stanju i da su mu oči bile krvave i staklaste, a iz daha mu je izbijao jak miris alkoholnog pića. Nije mogao da obraća pažnju, govorio je usporeno, bio je nesiguran pri hodu i imao loše rezultate na svim standardizovanim terenskim testovima na trezvenost – ističe policajac Majkl Arkinson.

Međutim, Timberlejk je tvrdio da je popio samo jedno piće.

Uzeo sam jedan martini i ispratio prijatelje kući – navodi policajac da je rekao pevač, a tvrdi i da je isprva odbio testiranje.

Džastina Timberlejka nisu prepoznali tokom hapšenja

Kako javlja portal Page Six, "Jedan od policajaca je bio toliko mlad da nije čak znao ni ko je" Timberlejk, inače osvajač deset Gremija.

Nije prepoznao ni njega ni njegovo ime – tvrdi izvor.

– Džastin je promrmljao: "Ovo će mi uništiti turneju". Policajac je pitao kakvu turneju. Džastin je rekao: "Svetsku turneju" – navodi drugi anonimni izvor.

Ova priča privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama, naročito među obožavaocima Džastinove bivše devojke Britni Spirs, čije je probleme sa zavisnošću od alkohola on ismevao u javnosti nakon raskida.

Supruga Džastina Timberlejka vidno nervozna

U narednim satima paparaci su fotografisali glumicu Džesiku Bil, suprugu popularnog pevača, koja nije mogla da im umakne jer su joj došli na posao – viđena je na setu serije The Better Sister.

Kako pišu mediji, ona je delovala veoma napeto i nije pričala na setu u trenucima kada kamera nije bila uključena.

Pre samo nekoliko dana, Džesika je, povodom Dana očeva, na Instagramu čestitala praznik Timberlejku, uz simpatične fotografije pevača s njihovim sinovima i emotivnu poruku.

– Ti si mnogo toga mnogim ljudima. Ali za nas, ti si stena. Stena uz koju se penjemo, na koju se oslanjamo. Stena koja nas čuva od sunca – poručila je Džesika Bil i dodala: – Volimo te.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Glossy/T.S.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.