IMA 60 GODINA, A ŽELI NASLEDNIKA SA MLAĐANOM IZABRANICOM: O njegovim odnosima sa DECOM I BIVŠOM ženom bruje svi
Glumac, Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

pogledajte

IMA 60 GODINA, A ŽELI NASLEDNIKA SA MLAĐANOM IZABRANICOM: O njegovim odnosima sa DECOM I BIVŠOM ženom bruje svi

Dvaput razvedeni tata šestoro dece izgleda srećniji nego ikad i ne odriče se ideje o trećem braku

Objavljeno: 20:44h

Dugotrajna i teška brakorazvodna bitka kroz koju prolaze Bred Pit i Anđelina Džoli nema kraja, a ona izuzetno utiče na odnos Breda sa decom koji je sve gori i o čemu se u javnosti sve više priča.

Međutim, za Breda Pita (60) i njegovu devojku Ines de Ramon, problemi koje ima zbog razvoda od Anđeline Džoli samo su ojačali njihovu vezu.

U stvari, kada je u pitanju ljubav, dvaput razvedeni tata šestoro dece izgleda srećniji nego ikad i ne odriče se ideje o trećem braku i da ima još dece sa svojom duplo mlađom devojkom. Bred je navodno svojim prijateljima rekao da će ona biti "divna majka".

Glumac se ne odriče ideje o trećem braku
Glumac se ne odriče ideje o trećem brakufoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Pitov prijatelj je za "DailyMail" rekao: „Poražavajuće je za Breda što u suštini nije imao odnos sa svojom decom, ali Ines je bila pravi izvor utehe i to ih je zapravo zbližilo. Nije isključeno da će imati još dece. Ona je mlada, i Bred je rekao da je 100 odsto spreman da imaju decu, ako ona to želi. Sviđa mu se ideja da izgradi svoj život sa Ines i sve su opcije otvorene."

Kako je dalje objasnio, nova glumčeva partnerka je sve ono što mu u ovom trenutku treba:

"Bred je rekao da bi Ines bila divna majka. Ona je strpljiva, opuštena i ima odličan smisao za humor. Njihov odnos je stabilan i bez drame, a on je rešen da ova priča bude na duge staze", dodao je blizak prijatelj holivudskog lepotana.

Glumac se ne odriče ideje o trećem braku
Glumac se ne odriče ideje o trećem brakufoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Pitov napet odnos sa decom koja ne žele odnos sa njim, kao i njegov oštar razlaz sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, ponovo su stavljeni u centar pažnje nakon što je otkriveno da je njegova ćerka Šajlo podnela zahtev da se odrekne očevog prezimena na svoj 18. rođendan.

Izvor blizak glumcu rekao je da to što ga je ćerka obrisala iz života samo još jedan dokaz da je, nažalost, "izgubio svoju decu zauvek".

Međutim, dok je Pit bio opterećen porodičnom dramom i problemima oko razvoda poslednjih meseci, njegova veza sa Ines se samo intenzivirala, a od februara ove godine navodno žive zajedno.

Prošlog meseca, zaljubljeni par je snimljen u retkom, ali intimnom izlasku dok su uživali u romantičnoj jutarnjoj šetnji plažom u Santa Barbari. U jednom trenutku, dvostruki dobitnik Oskara je čak obavio ruku oko svoje devojke.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/DailyMail/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.