ŠTA SE DEŠAVA SA OVOM ŽENOM? Svi bruje da se RAZVODI, a sada ju je i VODITELJKA ISPROZIVALA JAVNO, BAŠ JE NE VOLE
Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA SE DEŠAVA SA OVOM ŽENOM? Svi bruje da se RAZVODI, a sada ju je i VODITELJKA ISPROZIVALA JAVNO, BAŠ JE NE VOLE

Novinarka se nedavno pridružila "hajci" na pevačicu

Objavljeno:

Dženifer Lopez ima "najgoru godinu života", kako prenose američki mediji. Ne samo da prolazi kroz buran period u braku sa Benom Aflekom, premda par to nije potvrdio, i što je otkazala turneju, već se čini i da latino diva ima sve više kritičara koji se ne libe da otvoreno opletu po njoj.

Jedna od njih je i poznata američka voditeljka i novinarka Megan Mekejn koja se nedavno pridružila "hajci" na pevačicu.

Naime, Megan je nedavno u svom podkastu "Citizen McCain" istakla da je Džej Lo bila "veoma neprijatna" kada su komunicirale tokom popularnog tok-šoua "The View".

Dženifer Lopez ima 'najgoru godinu života'
Dženifer Lopez ima "najgoru godinu života"foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"I ja imam slično negativno iskustvo sa njom, kao što ga imaju i svi drugi. Osećam se loše jer prelazimo u tačku u kojoj ovo već počinje da bude maltretiranje Džej Lo", rekla je 39-godišnja voditeljka, prenosi "Entertainment Weekly".

"Ona je zaista duboko neprijatna osoba. Imala je najveću pratnju saradnika koju sam ikada videla (kada je gostovala u "The View" emisiji). Više i od Kim Kardašijan i predsednika", rekla je Mekejn i dodala da "stvarno ne razume zašto je to bilo potrebno".

Ona se nedavno pridružila 'hajci' na pevačicu.
Ona se nedavno pridružila "hajci" na pevačicu.foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je potom navela da je pevačica navodno imala neke veze sa činjenicom da je jedan njen TikTok video "uklonjen sa te mreže". U sporom snimku voditeljka govori kako Dženifer nije "njen najomiljeniji gost iz 'The View-a'".

"Ona je bila ta zbog koje je uklonjen naš snimak", akcentovala je ova plavuša, ali je dodala reč "navodno" pošto nema dokaz da je Lopezova zaista ta koja stoji iza žalbe TikToku da je u videu napravljen prekršaj.

1 / 11 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona se prisetila i kako je Dženifer na tom gostovanju neprestano uz sebe imala jednog od svojih zaposlenih koji je sve vreme "držao ogledalo sa svetlima dok su je pripremali da izađe na televizijsku scenu".

"Bila sam domaćin u 'The Viev', nije bila fina. Ne morate uvek da budete preljubazni, ali bilo je iznenađujuće da ljudi poput recimo Kim Kardašijan budu toliko divni. Kada dolazite u emisiju na 10-minutni segment, samo lažirajte tu finoću tih prokletih 10 minuta", zaključila je Mekejn.

Bonus video:

45:40

USIJANJE 10.06.2024

(Espreso / Blic žena / Stefana Pavlović/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.