BJANKA PONOVO UHVAĆENA U NEPRIJATNOM IZDANJU: Mnogi se pitaju DOKLE ĆE VIŠE OVAKO!
Gola Bjanka ĆensorI, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ŠOKANTNO

BJANKA PONOVO UHVAĆENA U NEPRIJATNOM IZDANJU: Mnogi se pitaju DOKLE ĆE VIŠE OVAKO!

Kontroverzni par stigao je u Firencu i novi šok je nastao

Objavljeno: 18:17h

Kanje Vest i Bjanka Ćensori vratili su se u Italiju gde su prošlog leta priredili niz skandala zbog njenog načina odevanja, pre svega mada ni njegovo bizarno ponašanje tokom voženje gondolom mu Veneciji nije popravilo situaciju pa im je vlasnik kompanije koja iznajmljuje te brodove trajno zabranila da koriste njene usluge. Kontroverzni par stigao je u Firencu i novi šok.

Snimak iz Firence očekivano najviše Italijani komentarišu i nemaju reči hvale za Bjnaku Ćenzori koja se pojavila u gle čuda neobičnom stajlingu. Supruga Kanjea Vesta nosi maksimalno dugačku i široku haljinu, ispod koje kako izgleda ne nosi veš.

Bjanka Censzori, Bjanka Ćensori
foto: @bkackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kakve komentare je pokrenuo ovaj njen stajling? "Tokom zime šetala gola, sad stiže leto, a ona se obukla?", "Haljina kao plastična kesa", "Pod tušem si i skidaš zavesu za tuširanje da se obučeš", "Ma ne razumete, ona se spremila za ulazak u operiacionu salu", "Kad je hladno, skidamo se, kada je vruće oblačimo se". Ističu neki da su sada videli sve, a kako stvari stoje, Bjanka je na meti kritika i kada je izazovnije odevena i kada se malo pokrije iako odevanja u njenom slučaju ima zanimljivo značenje jer i kada nosi odeću, nađe načina da izgleda provokativno.

Sa druge strane, Kanje Vest je "obično" obučen i taj kontrast među njima je zastupljen duže vreme.

Njen stil se kritikuje pa se u "pomeranju granica" koje Vest čini na polju mode vide samo provokacija i golotinja. Ipak, izazovan modni trend prihvataju i mnoge druge zvezde, pa se manje kritikuju. Može se čak čuti i da je kontroverzni Kanje pokrenuo taj trend i da i te kako utiče na modne tokove.

1 / 17 Foto: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vest je juče napunio 47 godina, a mnogi primećuju da se Bjanka konačno smeje u javnosti. Do izražaja dolazi i natpisan odeći Kanjea Vesta, na latinici. Prošle godine se timu Yeezy pridružio ruski diazjner Goša Rubčinskij.

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.