POZNATA PEVAČICA PRE NASTUPA ZAVRŠILA U HITNOJ! Oglasila se, pa otkrila KAKO SE OSEĆA
Idi Prester, Foto: Prinstskirn/Instagram/ida_prester

svi detalji

POZNATA PEVAČICA PRE NASTUPA ZAVRŠILA U HITNOJ! Oglasila se, pa otkrila KAKO SE OSEĆA

Zabrinula fanove

Objavljeno:

Pevačici Idi Prester je pozlilo pre nastupa u Sarajevu, a ona je podelila snimak iz kola Hitne pomoći i zabrinula mnoge.

Ona je ležala u kolima Hitne, prikačena na infuziju, a oko nje je bilo medicisko osoblje.

Ida je pojasnila šta se desilo.

Pozlilo Idi Prester
Pozlilo Idi Presterfoto: Prinstskirn/Instagram/ida_prester

- Život muzičara uza scene. Sat vremena pred koncert kreće bol u želucu, muka, vrtoglavica.. Za 20 godina još nijedan jedini put nisam otkazala koncert, ali sad sam baš blizu. Beskrajno hvala ekipi hitne pomoći Sarajevo, ne znam šta su mi stavili u infuziju, ali izvukla sam sat vremena svirke. Danas sam puno bolje, valjda neki virus protutnjao - napisala je ona.

Inače, hrvatska pevačica Ida Prester udata je za biznismena Ivana Peševskog sa kojim ima dvojicu sinova.

Oni žive u Beogradu i važe za jedan od najskladnijih parova, ipak, ona je dobijala brojne pretnje i uvrede jer je udata za Srbina i što je zbog ljubavi napustila rodni Zagreb.

1 / 5 Foto: Prinstskirn/Instagram/ida_prester

- Užasno sam se bojala, ta količina pretnji, gneva, mržnje, bacila me je u razmišljanje koliko psihopata ima, da ne znam kako ću preživeti. Kada sam videla šta pišu ispod mojih intervjua i koliko mržnje mogu imati prema potpuno nepoznatim ljudima koji im u životu ništa nisu uradili - počela je pevačica Ida Prester u videu koji je objavila nedavno na Instagramu, pa nastavila:

- Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me hejtovali kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrti ako me prepozna. U vreme kad sam rodila svog prvog sina, u inboks sam dobila strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete sa Srbinom.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Telegraf/A.M. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.