KAO OPASNA DEVOJČICA JE BILA MILJENICA, A DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI: Znate li ko je na FOTKI? IZNENADIĆETE SE
Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

DIVNA JE

KAO OPASNA DEVOJČICA JE BILA MILJENICA, A DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI: Znate li ko je na FOTKI? IZNENADIĆETE SE

Obožavali ste da je gledate u kultnoj seriji

Objavljeno:

Glumica Obri Anderson-Emons koja je tumačila lik Lili u kultnoj seriji "Moderna porodica" sa samo četiri godine, više nije devojčica već je izrasla u pravu devojku.

Ona je nedavno maturirala, a footgrafije u haljini brzo su obišle svet,a brojni obožavaoci sitkoma ostali su šokirani, kada su videli kako ona izgleda danas.

Lili Taker-Pričet je odrasla i oduševljava transformacijom.

Preslatka devojka koju pamtimo kao ćerka gej para Kamerona (Erik Stounstrit) i Mičela (Džesi Tajler Ferguson) iz humoristične serije „Moderna porodica” uskoro će napuniti 17 godina, a ovih dana je na Instagramu pokazala fotografije sa maturske zabave. Da, toliko je prošlo od kraja čuvene serije.

1 / 4 Foto: JOE KLAMAR / AFP / Profimedia

Lili je glumila glumica Obri Anderson-Emons, a ekipi serije se priključila kada je imala samo četiri godine. Uloga joj je donela nagradu Udruženja filmskih glumaca, čiji je najmlađi dobitnik, a serija je dobila i nekoliko Emija.

Obri je ostala bliska sa kolegama iz serije, a posebno sa jednim od televizijskih očeva, glumcem Džesijem Tajlerom Fergusonom, sa kojim često objavljuje zajedničke fotografije na mrežama.

Bonus video:

07:33

PRAVDA ZA PRVU ŽRTVU ZEMUNSKOG KLANA STIŽE POSLE 27 GODINA! Otac Novaka Stevanića: Za mene bi bio božji sevap da se OTKRIJU TIPERI

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.