GDE ĆEŠ ČOVEČE BOŽIJI? Kruži SNIMAK slavnog DASE koji ŠOKIRA, a ima veze i sa ovim POLITIČAREM (VIDEO)
Foto: X printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

GDE ĆEŠ ČOVEČE BOŽIJI? Kruži SNIMAK slavnog DASE koji ŠOKIRA, a ima veze i sa ovim POLITIČAREM (VIDEO)

Snimak zabeležen u tom momentu kruži društvenim mrežama

Objavljeno: 08:51h

Tom Kruz veoma često boravi u Londonu gde ga odvode poslovne obaveze, postao je "domaći" u Velikoj Britaniji, a nedavno se našao u neprijatnoj situaciji nakon sletanja na londonski aerodrom. Snimak zabeležen u tom momentu kruži društvenim mrežama.

Glumac Tom Kruz promašio je automobil pa je krenuo da uđe u pogrešan auto koji je bio namenjena za britanskog premijera Rišija Sunaka. Kada je shvatio da je pogrešio, nasmejao se i pozdravio fanove koji su i ovu šansu iskoristili ne bi li ga videli uživo.

Kruz se brzo snašao, a video iz Londona ima više miliona pregleda, i brojne komentare i o glumcu i o Sunaku. U sve se upleo i naziv filmskog serijala "Nemoguća misija" čiji osmi deo Tom snima u britanskoj prstonici. Pitaju ga neki gde je to pošao, a ima i ovakvih reakcija: "Nemoguća misija je dobar naziv za Sunakovu predizbornu kampanju", "Jedan od njih je na nemogućoj misiji, a drugi je Tom Kruz".

Tom Kruz je navikao da bude u centru svetske medijske pažnje, a poslednjih godina se o njemu piše kao na kada je bio na vrhuncu karijere.

Bio je nedavno na Majorci zbog novog filma. A u pauzi snimanja skoknuo je do plaže pa je fotografisan bez majice, slike golišavog glumca brzo su se proširile društvenim mrežama.

Tomu Kruzu se tada pridružio reditelj Alehandro Gonzalez pa su na velikoj jedrilici plovili vodama Majorke, verovatno u sklopu priprema za sledeći film ovog režisera.

1 / 6 Foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Još u februaru otkriveno je da je Tom bio u pregovorima sa Warner Bros kompanijom o saradnji sa meksičkim redateljem, čije ime stoji iza filmova Birdman i The Revenant.

Prema pisanju Deadline, Tom je bio jedan od prvih glumaca koji je razgovarao sa Alehandrom o onome što će biti rediteljev prvi film na engleskom jeziku u poslednjih devet godina.

U žiži je i zbog odnosa sa ćerkom Suri koju nije video godinama. Naslednica je nedavno napunila 18 godina i nema nagoveštaja da će se pomiriti sa ocem.

U žiži je i zbog odnosa sa ćerkom Suri
U žiži je i zbog odnosa sa ćerkom Suri foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Tom Kruz je ćerku Suri dobio sa bivšom suprugom, Kejti Holms. Iza sebe ima brak sa Nikol Kidman sa kojom je usvojio Izabel i Konora, sa kojima je veoma blizak. Bio je oženjen Mimi Rodžers. Ćerka i sin navodno su u dobrim odnosima sa njim i zbog sajentologije koju prate.

Bonus video:

01:49

Liga nacija: Kanada - Srbija

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.