JAO, MAJKO SVETA! Paparaco uhvatio vatrenu crnku (61) sa 27 GODINA MLAĐIM DASOM u hotelu: Šta li se ovo DEŠAVA?
Foto: Francois Glories / Sipa Press / Profimedia

OVO NISTE ZNALI

JAO, MAJKO SVETA! Paparaco uhvatio vatrenu crnku (61) sa 27 GODINA MLAĐIM DASOM u hotelu: Šta li se ovo DEŠAVA?

Da li je ovaj put u pitanju "samo" prijateljstvo ili nešto više?

Objavljeno: 10:19h

Demi Mur viđena je u društvu 27 godina mlađeg pevača i uzbrukala je javnost. Da stvari budu još intrigantnije, ranije su je povezivali sa njegovim rođenim bratom.

Glumica Demi Mur (61) koja je ukrala šou na nedavno održanom Kanskom festivalu, upravo je u Kanu srela pevača Džoa Džonasa, tvrde izvori.

"Demi i Džo su uspostavili su prijateljstvo. Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se", rekao insajder o paru koji je viđen na ručku u ekskluzivnom hotelu du Cap-Eden-Roc u Francuskoj.

Demi Mur
foto: Francois Glories / Sipa Press / Profimedia

Demi Mur koja igra u filmu "The Substance" bila je domaćica amfAR gala u Kanu gde se Džo pojavio kao iznenađenje na pozornici zajedno sa svojim bratom Nikom.

Izveli su pesmu "Cake by the Ocean", a glumica je sve vreme plesala uz taj hit sa Oskarovkom Mišel Jeo.

1 / 7 Foto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Mur je kasnije primećena na večeri sa Džoom, njegovim drugim bratom Kevinom i supermodelom Hajdi Klum. Džo Džonas koji boravi u Crnoj Gori, prijatelj je sa stilistom i menadžerom glumice.

Džo Džonas
Džo Džonasfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džonas se prošle godine razveo od glumice Sofi Tarner sa kojom ima dve ćerke. Nedavno je prekinuo vezu sa Stormi Bri. Demi Mur iza sebe ima brak sa Brusom Vilisom sa kojim je dobila tri ćerke i Eštonom Kučerom. Rumer je nedavno izjavila da Vilis koji se bori sa frontotemporalnom demencijom, dosta vremena provodi sa njenom ćerkom odnosno svojom unukom Luetom i da je sjajan deka, piše Page six.

Bonus video:

06:33

NA OVOJ DEONICI U BEOGRADU VAŽIĆE NOVA PRAVILA ZA VOZAČE! Saobraćajni inženjer pojasnio koje su novine i hoće li biti kazni

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.