MAJKO SVETA, ŠTA JOJ SE DEŠAVA? Jedan pogrešan korak i INTIMA ISPADA, usred bela dana GOLA i POHODNA, zašto ovo?
Foto: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DOMAĆINSKI

MAJKO SVETA, ŠTA JOJ SE DEŠAVA? Jedan pogrešan korak i INTIMA ISPADA, usred bela dana GOLA i POHODNA, zašto ovo?

Oskudno obučena se zaputila na sastanak usred bela dana

Objavljeno:

Bjanka Ćensori se jedno vreme nije pojavljivala u javnosti, ali sada se vratila na javnu scenu i nastavila je da prezentuje neverovatno oskudne i vulgarne kombinacije.

Paparaci su je u subotu u italijanskom gradu Prato "uhvatili" dok je išla na sastanak sa prijateljima i saradnicima u društvu supruga Kanje Vesta.

Bjanka Sensori i ovog puta izabrala je prilično skandalozno, izazovno izdanje, posebno u svetlu činjenice da se zaputila na sastanak usred bela dana.

1 / 11 Foto: GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je paradirala u belom bodiju nalik na kupaći kostim koji zapravo ne pokriva ništa na telu osim gornjeg dela torza i intimne zone.

Gledajući iz profila, lepa 29-godišnjakinja bila je potpuno naga i nije nosila ni gaćice ni grudnjak, a jedan pogrešan i nagao korak u ovom komadu doveo bi do "katastrofe".

Izdanje je zaokružila papučama od providne plastike i sa štiklom u boji kože, a kosu je zalizala unazad. Bjanka je u ruci držala i veliku svesku, a na papirima su bili skicirani različiti modni dizajni.

Inače, u Pratu je smeštena proizvodnja odeće za Kanjev brend Yeezy, pa par verovatno zato i posećuje Italiju. Oni, inače, ponovo borave na "čizmi" nakon što su malo manje pre godinu dana tamo napravili haos i razbesneli javnost nizom opscenih modnih izdanja, ali i preslobodnim ponašanjem - optuženi su da su imali oralni seks tokom vožnje gondolom u Veneciji. Podsetimo, tada su se čak suočili i sa potencijalnom sudskom tužbom i zatvorskom kaznom zbog narušavanja javnog reda i mira.

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.