STAJLING SUPRUGE KANJE VESTA PONOVO ŠOKIRAO SVE: Novo izdanje Bjanka Sensori je puno TAJNIH PORUKA, svi misle JEDNO
Kim Kardašijan, Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo o čemu se radi

STAJLING SUPRUGE KANJE VESTA PONOVO ŠOKIRAO SVE: Novo izdanje Bjanka Sensori je puno TAJNIH PORUKA, svi misle JEDNO

Skoro u dan nakon godišnjice svog venčanja s rijaliti zvezdom, reper se vratio na mesto na kom su se Kim Kardašijan i on venčali, a njegova nova supruga bila je odevena vrlo... interesantano.

Objavljeno:

Kanje Vest (46) i njegova navodna supruga Bjanka Sensori (29) već neko vreme su u žiži interesovanja zbog svog čudnog odnosa, u kom deluje kao da on ima apsolutnu kontrolu, i njenih šokantnih modnih izdanja iza kojih navodno stoji reper.

Par na svakom koraku privlači pažnju zbog smelih kombinacija, činjenice da idu bosi, dok je Bjanka često obnažena, kao i zbog velike sličnosti australijske arhitektkinje s Kanjeovom bivšom suprugom Kim Kardašijan.

Oni su sada otišli korak dalje i Bjanka se pojavila u stajlingu koji je navodno aluzija na venčanicu poznate starlete.

Par je viđen u Firenci, skoro u dan od desete godišnjice venčanja Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, a oboje su bili odeveni u belo. Dok je reper i kreator nosio pantalone i duksericu, Bjanka Sensori pojavila se u belom trikou dugih rukava, a sve vreme je grlila beli jastuk i svoj stil upotpunila crnim čizmama preko kolena i otvorenih prstiju.

Venčanica Kim Kardašijan imala je prorez u obliku slova V koji podseća na Bjankin bodi, a uz belu boju i vreme kada su oni stigli u Firencu – niko ne misli da je ovo slučajnost.

Podsetimo, Kim i Kanje venčali su se 24. maja 2014. u zamku Forde di Belvedere, nadomak Firence.

Kako za Daily Mail kaže stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms, ni ona ne misli da je stil Bjanke Sensori koincidencija.

– Deset godina otkako se Kanje oženio Kim u Firenci, skoro u dan, on se vraća sa svojom aktuelnom suprugom Bjankom – napominje ona. – I čini se da je ovo kontroverzan omaž godišnjici jer su se oboje pojavili odeveni u beloj odeći.

Ni jastuk koji Sensorijeva grli verovatno nije tu slučajno – prošle godine je ovaj par tokom odmora u Italiji svakodnevno bio tema u medija zbog Bjankinih šokantnih izdanja, a jedno od njih uključivalo je nošenje ljubičastog jastuka preko obnaženih grudi.

– Bjankin govor tela nagovešava da je ona ranjiva, ali izgleda srećno jer je blizu muža, grleći jastuk kao svoje ćebence za utehu ili tampon zonu u odnosu na ostatak sveta – objasnila je Džudi Džejms, koja dodaje da par deluje kao da ima "romantičniju vezu" nego prilikom prošlogodišnjeg boravka u Italiji.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Glossy/T.S.R. Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.