"Pretukao me je trudnu, izgubila sam bebu" Naša influenserka optužila poznatog manekena za nasilje, ovo su detalji
Foto: Printscreen:instagram/mudresha

SVI DETALJI

"Pretukao me je trudnu, izgubila sam bebu" Naša influenserka optužila poznatog manekena za nasilje, ovo su detalji

Mudreša je svoje optužbe iznela javno, putem njenog Fejsbuk profila.

Objavljeno:

Poznata influenserka Marija Mudreša optužila je svog bivšeg partnera Matiju Radoševića, poznatog fitnes trenera i modela, da ju je pretukao dok je bila trudna.

Mudreša je svoje optužbe iznela javno, putem njenog Fejsbuk profila.

- Drage devojke, nisam se nikad javno oglašavala vezano za ovog čoveka, odnosno mog bivšeg partnera, inače poznatog manekena, koji je bio u mnogim spotovima sa poznatim pevačicama i fitnes trenera, koji je iz Beograda - započela je Marija, pa nastavila:

Objava Marije Mudreše
Objava Marije Mudrešefoto: Facebook/marija mudreša

- Pre mene je bio sa dve devojke, koje igrom slučaja poznajem i koje su bile stalno u podlivima od njegovih batina. Na društvenim mrežama se predstavlja kao gospodin, a ustvari je najveća psihopata, koju ne možete ni da zamislite. Rođena majka ga je slala na psihijatriju da se leči od agresije i droge (a fitnes trener).

- Što se mene tiče, pretukao me je trudnu i izgubila sam bebu i deo sebe. Od tad, nikad više nisam i neću biti ista, dugo sam bila u bolnici i na lekovima, ali sad sam napokon dobro, iako me izjeda potreba da mu načinim zlo. Budite pametne. Volite sebe više od bilo koga na ovom svetu - poručila je Marija.

Matija se oglasio i izneo svoju stranu priče.

- Devojka će biti tužena. Pokreće se postupak. Glupost obična od strane ženske osobe, ali dobro. Smešno mi je. Verovatno jer mi raste profil i radim posao jako. Očigledno sujeta neka postoji - započeo je Matija, pa dodao:

- Sa devojkom nemam dodira, niti sam u vezi jako dugo. Blokirana mi je. Na lekovima, psihički obolela i to je to. Klasično bih nazvao to mržnja prema drugom. Ali, ne brinite, imam zakon u porodici i tužiću je. Saznao sam i ja sad sve.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.