![KROMPIRUŠA BEZ KORA KAO STVORENA ZA DANE POSTA: Kada je OKUSITE zaboravićete na TRADICIONALNU (RECEPT)](/data/images/2021/12/22/22/1063355_screenshot-233_ls.jpg)
Krompiruša, Foto: Printscren/Youtube/Cooking Time
za ukućane
KROMPIRUŠA BEZ KORA KAO STVORENA ZA DANE POSTA: Kada je OKUSITE zaboravićete na TRADICIONALNU (RECEPT)
Pita koja će vam oduzeti dah
Objavljeno:
Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana!
1 kg kg krompira
1/2 solje kukuruznog brašna 1 šolja običnog brašna 1/2 šolje ulja 1/2 kesice praška za pecivo 2 kašicice soli 1 dcl kisele vode Ravna kašičica bibera
Priprema:Krompir i luk izrendajte i posolite, pa ostavite da iz njih izađe suvišna voda. Ocedite ih, dodajte ostale sastojke, pa sipajte u podmazan pleh i pecite pola sata na 200 stepeni.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!