NAJBOLJA KAJGANA KOJU STE OKUSILI: Vrhunski svetski kuvari otkrili u čemu je CAKA!
Kajgana, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

najukusnija kajgana

NAJBOLJA KAJGANA KOJU STE OKUSILI: Vrhunski svetski kuvari otkrili u čemu je CAKA!

Jaja su ukusna , lako nas zasite i nema ničeg jeftinijeg, a korisnijeg u našem frižideru.

Objavljeno: 19:23h

Jaja na sto načina su često na našim trpezama - puna su proteina, uklapaju se u većinu režima ishrane.

Jaja su ukusna , lako nas zasite i nema ničeg jeftinijeg, a korisnijeg u našem frižideru.

Nije umestnost napraviti jaja i čak i dete zna da ih skuva ili isprži, ali stvari se ipak malo komplikuju prilikom pripreme kajgane, koja često ispadne nedovoljno sočna, vazdušasta i lako izgori.

Kajgana je uvek dobar izbor za obrok, pa čak i onaj popodnevni, ako se obogati sastojcima poput slanine, pečuraka, spanaća, paprike, kačkavalja... A posebno je penastom i ukusnom čini dodavanje dva "tajna" sastojka.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

Trik za najbolju kajganu otkrili su slavni kuvari koji tvrde da ako dodate malo mleka i kisele vode u umućena jaja, imaćete dobitnu kombinaciju. Naime, mehurići ugljen dioksida učiniće kajganu penastom, a mleko će doprineti tome da bude kremasta...

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.