NJAM NJAM
MAĐARSKI KUVARI ZNAJU KAKO SE SPREMAJU NAJBOLJE PUNJENE PAPRIKE: Ovo jelo ćete zavoleti više nego ranije
Prva stvar koju možete "nadograditi" je umak od paradajza
Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u gotovo svakom domu, jednostavno je skuvati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.
Prva stvar koju možete "nadograditi" je umak od paradajza u kojem se kuvaju.
Umesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre supe od mesa i povrća. Osim toga, narežite malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u umak.
Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci daće posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.
Kako prenosi "Punkufer", mađarski kuvari savetuju i da sačuvate malo slanine za nadev i pomešate je sa smesom mesa i pirinča.
Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji ukus je ulje ili namaz sa aromom belog luka - dodajte jednu kašičicu u nadev.
(Espreso / Pun kufer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!