RECEPT
ČORBA ZAPEČENA U RERNI? Ukus je POTPUNO NEMOGUĆ (VIDEO)
Sada napravite čorbu na drugačiji način, tako što ćete je zapeći u rerni
Neobična čorba koja se peče u rerni malo gušće strukture odličan je izbor za večeru. Nije vam potrebno puno sastojka, samo bujon od povrća i jaje. Po želji možete da dodate parmezan ili neki drugi sir, kao i peršun. Kada jednom probate, pravićete stalno.
Sastojci:
1 jaje
125 ml bujona od povrća
parmezan
peršun
Priprema:
Umutite jaje, pa dodajte bujon i nastavite da mutite. Sipajte u 2 posudice smesu, pa stavite u veću tepsiju. Pospite parmezanom i biberom. Sipajte vodu u veliku tepsiju i pecite na 200°C oko 10-12 minuta. Ukrasite seckanim peršunom.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!