UKUSNO
SRBI OVU SALATU JEDU KAO LUDI, A SAD JE DŽEJMI OLIVER PODELIO JOŠ BOLJI RECEPT: Propržio je LUK i dodao TAJNI NAMAZ
Lepo promešajte, pa sipajte majonez i luk koji ste sitno iseckali i propržili na malo ulja
Krompir salata kojoj niko neće odoleti.
Krompir salata je prilog koji se često jede sa ribom ili morskim plodovima. Takođe, možete je jesti i kao obrok, ali i kao prilog mesu. Klasična krompir salata se pravi sa lukom i uljem, a sada umesto sirovog dodajte proprežni crni luk, koji će je učiniti ukusnijom, kao i preliv od senfa i majoneza. Uživajte u ukusu!
1/2 kg krompira
2 kašike maslinovog ulja
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice crnog bibera
1 kašičica senfa
2 kašike korijandera
2 kašike majoneza
2 kašike luka
Priprema:
Krompir skuvajte u ljuski, pa kada se prohladi oljuštite. Isecite po želji, pa sipajte u posudu. Začinite, pa dodajte senf i svež, seckani korijander. Lepo promešajte, pa sipajte majonez i luk koji ste sitno iseckali i propržili na malo ulja. Sve dobro sjedinite.
(Espreso / Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!