recept
NAJUKUSNIJA SUPA SA KNEDLAMA: Domaćinski RECEPT zbog kojeg ćete POBRATI SIMPATIJE SVIH!
Pre svakog zahvatanja knedle kasicicu umociti u vrucu supu jer se tako knedlica nece zalepiti za kasicicu. Okrenuti ih pazljivo i ostaviti da se kuvaju 10-15 minuta
Sastojci
jaje 1
pšenični griz 8 kasika
povrce po zelji
meso po zelji
zacin po zelji
persun svez prstohvat
Kako pripremiti
Obariti piletinu ili teletinu, procediti supu, ako zelite isparcajte meso i vratiti supu da blago vri. Iseckati sargarepu, malo celera, povrce po izboru ali i ne mora. Dok supa blago vri umutiti viljuskom belanac u cvrst sneg pa pazljivo umesati zumance.
Postepeno dodavati psenicni griz 8 ravnih kasika jednu po jednu, pazljivo sjediniti i onda kafenu kasicicu umociti u vrucu supu pa zahvatiti smesu za knedle i spustati ih polako jednu po jednu u supu.
Pre svakog zahvatanja knedle kasicicu umociti u vrucu supu jer se tako knedlica nece zalepiti za kasicicu.
Okrenuti ih pazljivo i ostaviti da se kuvaju 10-15 minuta.
Zaciniti po zelji i dodati persun.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!