ZA RUČAK
ISPROBAJTE SOČNU PILETINU U MEDU: Udovoljite svojim NEPCIMA, prilog po ŽELJI (RECEPT)
Poslužite uz prilog po želji
Piletina sa začinima i medom pečena na maslinovom ulju odličan je izbor kada želite da udovoljite nepcima.
Ovaj recept će vas raspametiti!
Sastojci: 800 g pilećih prsa biljni začin pola decilitra aćeto balzamika dve kašike meda maslinovo ulje so, biber
Priprema: Nasecite pileća prsa na komadiće veličine zalogaja i marinirajte ih kratko u maslinovom ulju, soli i biljnom začinu. Ispecite ih u tiganju na malo maslinovog ulja. Prema želji pobiberite, dodajte aćeto balzamiko i med i na laganoj vatri nekoliko minuta pustite da se ukusi sjedine. Okrećite ih hvataljkom da se lepo ispeku sa svih strana. Poslužite uz prilog po želji.
(Espreso / Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!