ZDRAVO
DOMAĆA RIBLJA PAŠTETA: Sprema se BRZO i LAKO, a sami odlučite oko 1 STVARI (RECEPT)
Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos
Ovo je doručak koji će sve ukućani obožavati, a biće još ukusniji, ako hleb pre stavljanja namaza tostirate.
Domaća, riblja pašteta
Sastojci:
konzerva tunjevene
dva kuvana jajeta
crveni luk
dve kašike majoneza
kiseli krastavčići ili kapar
biber
sok od limuna
senf
so
Priprema: U blender staviti luk i tunjevinu koju ste prethodno iscedili, dve kašike majoneza, so, biber, kašiku senfa, malo limunovog soka. Napraviti kompaktnu smesu i pred kraj kratko dodati dva do tri krastačića ili kapar i dva kuvana jajeta. Mogu ostati i u komadima.
Napomena: Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!