KAKO TO DO SADA NISMO ZNALI? Profesionalni kuvari otkrivaju šta treba da uradimo kad koristimo RERNU
Rerna, Foto: Profimedia

AUUU

KAKO TO DO SADA NISMO ZNALI? Profesionalni kuvari otkrivaju šta treba da uradimo kad koristimo RERNU

Pojedine rerne imaju otvore na dnu koji mogu da izazovu problem ako se blokira ili zatvori

Objavljeno:

Profesionalni kuvari savetuju jednu caku koja, prema njima, garantuje vrhunski ukus kao iz profesionalnih restorana.

A sve što za to treba da uradite jeste da izvadite rešetku i da hranu pripremate na samom dnu rerne. Profesionalni kuvari kažu da se tako najbolje sprema pica, hleb ili celo pile ili ćurka.

Njihov savet jeste da uklonite rešetke i postavite papir za pečenje, a onda rernu zagrejete na 250 stepeni, ali obavezno proverite da li je dno rerne dovoljno jako da izdrži težinu hrane koju pripremate.

Pored toga, pojedine rerne imaju otvore na dnu koji mogu da izazovu problem ako se blokira ili zatvori. Ovaj dizajn je čest kod gasnih pećnica, pa ukoliko niste sigurni, pre nego što se bacite na kuvanje, bolje je da sve proverite sa proizvođačem.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.