recept
BAKIN RECEPT ZA NAJBOLJU DOMAĆU SUPU: Caka je u ODABIRU MESA!
Pogledajte recept za supu po kome ćete je uvek praviti
Domaćice obično prave juneću ili pileću supu. Ako do ovog trenutka niste probale domaću supu, koja se pravi od obe vrste mesa, pravo je vreme da to učinite.
Recept za domaću supu:
250 grama junećeg ribića
kosti od jedne koke, batak i krilca
2-3 velike šargarepe
2 paškanata sa lišćem
suvi začin
pola glavice celera
desetak grančica peršuna
so
Priprema:
Meso oprati i iseći na komade. Kuvati na tihoj vatri minimum sat i po vremena, povremeno skidati penu. Dodati povrće i kuvati još sat vremena. Pred kraj procediti supu, odvojiti meso i povrće, dodati suvi začin, so i peršun i testeninu. KUvati još desetak minuta.
(Espreso/Najzena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!