SOČIVO NA MANASTIRSKI NAČIN JE ODLIČAN IZBOR ZA RUČAK: A tek kad vidite koliko se brzo SPREMA (RECEPT)
Foto: Printscreen/Youtube/Bakina kuhinja

ukusno!

SOČIVO NA MANASTIRSKI NAČIN JE ODLIČAN IZBOR ZA RUČAK: A tek kad vidite koliko se brzo SPREMA (RECEPT)

Najukusnije sočivo koje smo probali je monaško, pa smo uzeli recept i podelili ga sa vama

Objavljeno: 14:59h

Ukusan ručak koji se lako pravi je idealan za sredinu radne nedelje. Priprema i kuvanje vam neće oduzeti više od sat i po vremena. Priprema traje oko pola sata, a kuva se oko 50 minuta.

Recept za manastirsko sočivo

Sastojci:

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube

sočivo - 500 g

luk - 1 kom

šargarepa - 2 kom

paradajz - 2 kom

beli luk - 3 čena

čubar

crvena paprika

so

ulje

Sočivo se opere i doda ulje, sitno seckani luk i šargarepa. Kada je napola kuvano, dodajte rendani paradajz, crvenu papriku, narezani čen belog luka i so.

Kuvajte dok se sočivo potpuno ne skuva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.