ZA RUČAK
KREMASTE MAKARONE IZ RERNE: U BEŠAMEL SOS dodajte 1 SASTOJAK, tope se u USTIMA (RECEPT)
U bešamel sos dodajte sir i dobićete kremasti beli umak koji će samo pojačati ukus ovako pripremljenoj testenini
Ako ste ljubitelj testenina ovo će vam postati omiljeni obrok. Makarone i mleveno meso zapečeni u rerni su jednostavan recept koji se brzo priprema, a ukusom sve oduševljava.
U bešamel sos dodajte sir i dobićete kremasti beli umak koji će samo pojačati ukus ovako pripremljenoj testenini.
Sastojci:
2 crna luka
2 čena belog luka
400 g mlevenog mesa
3 paradajza
20 g paradajz paste
so, biber, majčina dušica, začinska paprika
500 g testenina
Za sos:
1 l mleka
70 g brašna
60 g putera
so
20 g sira
(Espreso / Stvarukusa.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!