njam!
SJAJNA POSNA PICA! Manjak kalorija neće oduzeti BOŽANSTVEN ukus!
Pica može biti neverovatno ukusna čak i kada se sprema na ovaj način
Donosimo recept za posnu picu koju će svi obožavati.
Sastojci:
dve srednje tikvice pola kašičice belog luka u prahu pola kašičice sušenog bosiljka pola kašičice sušenog origana pola kašičice sušenog ruzmarina pola šolje kokosovog brašna malo kokosovog mleka maslinovo ulje pesto sos dva paradajza šaka maslinki pola glavice ljubičastog luka so, biber
Priprema: Tikvice oprati, oguliti, izrendati, pa kratko blanširati u vreloj vodi. Potom ih malo prohladiti, pa ocediti što je više moguće. Dodati bosiljak, origano, ruzmarin, beli luk, kokosovo brašno i mleko, pa zamesiti testo. Formirati krug, staviti na pleh obložen papirom za pečenje, pa peći u rerni na 220 stepeni oko 20 minuta. Vruće testo premazati pestom, odozgo poređati iseckan paradajz, luk i maslinke, pa odmah poslužiti.
Bonus video:
(Espreso/Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!