PRŽENI KUPUS I PRAZILUK IM DAJU NEZABORAVAN UKUS: Jednostavno se pravi, a FANTASTIČNO JE! (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ukusno!

PRŽENI KUPUS I PRAZILUK IM DAJU NEZABORAVAN UKUS: Jednostavno se pravi, a FANTASTIČNO JE! (RECEPT)

Preukusni slani touglići!

Objavljeno: 20:37h

Iz Bakine kuhinje stiže recept za neobične trougliće sa prženim kupusom, nešto što se jednostavno pravi, a ima fantastičan ukus. Obavezno probajte, ako niste do sad.

Potrebno je:

Prženi kupus

1/2 praziluka

tanke gotove kore

lisela voda ili 1 kašičica praška pecivo

ulje

Priprema:

Kupus iseći kao ribanac a praziluk sitno. Na ulju sve propržiti, Dodati bibera. U činiju sipati vodu kiselu i ulje, ako nemate kiselu vodu, mlaku vodu i 1 kašičicu praška za pecivo i 2 kašike ulja koje u toku mazanja treba dodavati po malo.

Četkicom premazati prvu koru pa preko nje dodati drugu koru pa iseći na četiri trake. U dnu svake trake staviti kašiku kupusa i uviti u trougao kao što je prikazano u Videu.Ređati u podmazan pleh.

Svaki trouglič premazati vodom i uljem, posuti susamo i peći na 200 stepeni C oko 35-40 min. Suškavi tope se u ustima.

Bonus video:

05:21

BRZE VESTI 02.12.2021. 15:55

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.