VEĆ DANAS
PRETVORITE ITALIJANSKI SPECIJALITET U SRPSKI U VLASTITOJ KUHINJI: Rezultat će vas ostaviti bez TEKSTA
Jednostavno se priprema, a daje snagu za ceo dan
Potrebno je: lazanje nekoliko lista 200 gr šunke 200 gr suvog vrata 150 gr listova kačkavalja 200 gr kisele pavlake malo kečapa 1 jaje rendani kačkavalj
Priprema:
Lazanje obariti u vodi 5-6 min. Obarene lazanje staviti u hladnu vodu pa na krpu da upije vodu. izmešati pavlaku u jaje.
Na list lazanje premazati pavlaku pa poređati šunku.
Preko šunke premazati pavlaku, pa poredjati suvi vrat. Preko ide opet pavlaka pa list kačkavalja ...pavlaka i na kraju kečap.
Uviti u rolnicu i ređati u podmazan pleh. Peći na 200 stepeni C oko 35 min. Vrhunske.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!