isprobajte
ZNAMO DA JAGODE BRZO TRULE: Produžićete im svežinu ako ih ostavite da stoje u OVOME! Sjajan trik!
Potreban vam je samo jedan sastojak koji sigurno imate kod kuće, piše Readers Digest
U ovom omiljenom sezonskom voću uživamo zaista kratko, ali zašto ne bismo produžili to uživanje uz neke jednostavne trikove koliko god je to moguće?
Potreban vam je samo jedan sastojak koji sigurno imate kod kuće, piše Readers Digest.
U jednoj činiji pomešajte pola kašike sirćeta dve i po šolje vode a zatim u to dodajte jagode i pustite da stoje nekoliko minuta. Sirće uništiti sve bakterije koje prouzročuju brzo kvarenje i bez brige – posle nećete osećati ukus sirćeta.
Što ih bolje osušite, duže će trajati. Jagode nakon toga možete čuvati u fržideru, a možete ih držati u kutiji obloženoj papirnom koji će pokupiti svu dodatnu vlagu. Ovaj trik možete iskoristiti i s drugim bobičastim voćem poput kupina i malina.
Bonus video:
Bonus video:
(Espreso.co.rs/Večernji Hr)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!