ODLIČAN SAVET
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ: Ovo je JEDINI PRAVI način da ga pripremite KAKO TREBA!
Važno je i paziti na samu razmeru pirinča i vode
Jednostavna priprema ove namirnice čini je omiljenim prilogom, a svejedno je neki ljudi pogrešno pripremaju. Evo saveta kako da se pirinač skuva na ispravan način.
Pre svega važno je da se pirinač ne stavi u hladnu vodu, jer će biti gnjecav i lepljiv. Umesto toga potrebno ga je prvo malo prepržiti na ulju. Posebno treba da se zakuva voda u drugom loncu i sipa u pirinač. Začiniti po potrebi kuvati uz povremeno mešanje dok voda ne ispari.
Važno je i paziti na samu razmeru pirinča i vode, tako da na jednu šoljicu pirinča idu dve šoljice vode, a puter će na kraju dati poseban sjaj.
Bonus video
NEZAPAMĆENI VANDALIZAM NA TRGU REPUBLIKE: Bastać izazvao incident, vređao odbornika i unosio mu se u lice
(Espreso.co.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!