NJAM!
BELGIJSKI POMFRIT JE UBEDLJIVO NAJUKUSNIJI: Posle ovog JEDNOSTAVNOG recepta, zaboravićete na sve druge!
Pofrit koji će sa stola nestati u roku od nekoliko sekundi
Mekani i sočni, a istovremeno neodoljivo krckavi! Ovaj pomfrit savršeno ide uz sos od belog luka, žumanca, maslinovog ulja i limunovog soka...
Odsecite spoljni deo krompira. Krompir rasecite na debele komade.
Isperite komade krompira pod vodom, osušite kuhinjskom krpom i pržite na 160 stepeni.
Kada je krompir do pola ispržen, fritezu staviti na 180 stepeni i nastaviti sa prženjem.
Kada je krompir gotov ocedite na papirnom ubrusu.
Posolite ga i poslužite.
BONUS VIDEO: SKINULA JE SVAKU DLAČICU UZ POMOĆ 2 SASTOJKA: Svi ih imate u kući, a ovako možete da se izdepilirate! GENIJALAN TRIK!
(Espreso.co.rs/24kitchen.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!