Gotov ručak očas posla! Slasni lazanja-rolat koji se topi u ustima - nećete pojesti ništa bolje od ovoga
Foto: Print Screen Youtube/The Tastiest Food

ništa lepše

Gotov ručak očas posla! Slasni lazanja-rolat koji se topi u ustima - nećete pojesti ništa bolje od ovoga

Pripremite ga već danas i uživajte u savršenstvu jednostavnosti i ukusa!

Objavljeno:

Ako volite ukusne, sočne i kremaste zalogaje, ovaj lazanja-rolat po tradicionalnom italijanskom receptu biće pravo otkriće za vas!

Njegova savršena tekstura i pun ukus čine ga idealnim za sve prilike – od porodičnih ručkova do svečanih trpeza.

Osim što mami izgledom, ovaj rolat doslovno se topi u ustima i donosi autentični italijanski šmek u svaki zalogaj. Pripremite ga već danas i uživajte u savršenstvu jednostavnosti i ukusa!

Lazanja rolat
foto: Print Screen Youtube/The Tastiest Food

Sastojci:

  • 5 tortilja
  • 330 g mlevenog mesa
  • 2 kašike paradajz paste
  • 30 ml (1/8 šolje) paradajz sosa za mleveno meso i 60 ml (1/2 šolje) - paradajz sosa za namaz
  • 60 g krem sira (1/4 šolje)
  • 1 kašičica sušenog origana
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • 1 kašičica soli
  • 200 g mocarele (1 šolja)
Lazanja rolat
foto: Print Screen Youtube/The Tastiest Food

Priprema:

Mleveno meso dinstati sa paradajz pastom, paradajz sosom, krem sirom i suvim začinima.

Svaku tortilju premazati sosom od paradajza, po vrhu premazati mleveno meso, posuti mocarelom, urolati i šavom nadole staviti u fritezu.

Kiflice premazati paradajz sosom, a zatim posuti mocarelom.

Pecite u fritezi na 190 °C (375 °F) 10-15 minuta. Poslužite i uživajte!

Bonus video:

Error in getting video.

03:44

Kako je Palestinka rođena u Nišu? Godinama kasnije došla je do srpskog državljanstva i utočište našla među našim građanima, zbog kojih ni o čemu ne mora da brine!

(Espreso/ Glossy/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.