
Ručak, Foto: Fabin Ponce / Alamy / Alamy / Profimedia
prijatno
Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.
Objavljeno:
Nema osobe koja ne voli da jede podvarak, pogotovo ako je pripremljen na starinski način.
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo, a najbolje od svega je što se lako pravi, pa uspeva svakoj domaćici.
Sastojci:
- 1 veća glavica kiselog kupusa
- 1 dimljeni šaran ili krap
- 2 praziluka
- 1 suva crvena paprika
- ulje
- lorber
- biber
Priprema:
Sitno seckan praziluk izdinstati, dodati sitno seckan kiseli kupus, papriku, lorber. Poklopiti i na tihoj vatri krčkati oko 2 sata.
Ribu, najbolji je krap, iseći na male komade i pokriti kupusom, pobiberiti i staviti posudu u zagrejanu pećnicu da se peče oko 1 sat.
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/prenela:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!