
odlična
Za ovu stvar kažu da je prirodan probiotik! Posle jedne šolje bićete kao novi, odmah deluje
Toliko je kremasto da ćete olizati svu šolju.
Za domaće kiselo mleko kažu da je prirodni probiotik.
Toliko je kremasto da ćete olizati svu šolju.
U nastavku pročitajte postupak pripreme.
Sastojci
1 l punomasnog mleka
1 čaša kiselog mleka
po potrebi voda za nalivanje kiselog mleka
Priprema
Mleko staviti na laganu vatru da se umlači, prstom proveriti da li je toplo. U vanglu sipati kiselo mleko, dodati malo toplog mleka i promešati, pa dodati u toplo mleko i promešati. Staviti čaše u dublju tepsiju, sipati kiselo mleko u čase. Oko kiselog mleka sipati toplu vodu. Kiselo mleko staviti u toplu rernu preko noći da se stegne. Ujutru je gotovo za degustaciju.
(Espreso/trpeza.alo/prenela PV)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!