prijatno
Vaši ukućani će tamaniti podvarak ako staviti ovaj tajni dodatak: Najbolji recept za omiljeno jelo Srba
Jednostavno se pravi, a ukus se dugo pamti
Omiljena jela u Srbiju u ovo doba godine bazirana su na kiselom kupusu i mesu. Postoji bezbroj varijacija, a jedno od omiljenih je podvarak.
Jednostavno se pravi, a ukus se dugo pamti. Međutim, za još intenzivniji ukus podvarku dodajte pirinač. Uživaćete u ovom starom, a novom jelu.
Sastojci:
- 1,5 kg kiselog kupusa ribanaca
- 400 grama svinjskog mesa
- 2 glavice crnog luka
- šoljica pirinča
- biber
- lovorov list
- suvi biljni začin
- ulje
Priprema:
Kupus oprati i ocediti, pa polovinu staviti u šerpu (pekač) na čije dno je sipano malo ulja. Preko kupusa poređati meso isečeno na kocke, sitno seckani crni luk, biber, lovorov list, suvi biljni začin i pirinač.
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/prenela:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!