Paprikaš, Foto: Privatna arhiva
preukusan
Od ovog paprikaša iz Vojvodine kreće voda niz usta! Toliko je dobar da ćete vrištati, drži sitim danima
Baka nam je podelial recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Objavljeno:
Vojvođanski paprikaš sa rezancima nateraće vam vodu na usta.
Baka nam je podelial recept koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Napravite ga već danas.
SASTOJCI
1 manje pile
2 glavice crnog luka
1 sveža paprika
suvi začin
ml. biber
ml paprika
1 veća šargarapa
ulje
PRIPREMA
Na ulju propržiti seckan luk, papriku i na krugovima šargarepu, Kad se proprži ubaciti pile na komane.
Sipati vode da ogrezne i kuvati oko 50 minuta.
Dodati ml papriku, biber i začin- Kuvati još malo i skloniti sa šporeta. Servita uz kuvane široke rezance.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!