Ukoliko želite da izgledate kao Dubravka radite ovo: Ima 55 godina, nikad nije bila na dijeti, a u ovome je tajna
Dubravka Mijatović, Foto: Dragana Udovičić

zanimljivo

Ukoliko želite da izgledate kao Dubravka radite ovo: Ima 55 godina, nikad nije bila na dijeti, a u ovome je tajna

Decenijama važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima

Objavljeno:

Glumica Dubravka Mijatović (55) u poslednje vreme se ne pojavljuje u javnosti tako često. Glumica gazi šestu deceniju, a malo ko zna da nije podlegla trendovima estetske hirurgije.

Glumica je jednom prilikom otkrila je tajnu svog izgleda i vitke linije. Kako je Dubravka Mijatović tada istakla, ona ne drži dijete, i smatra da se adekvatnom negom i treninzima može postići željeni izgled.

- Izgledam fenomenalno jer nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala. Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama - rekla je ona i dodala:

Malo ko zna da nije podlegla trendovima estetske hirurgije
Malo ko zna da nije podlegla trendovima estetske hirurgijefoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

- Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete.

U svakodnevne rituale uključeni su i saveti koje je pre mnogo godina dobila od majke.

Dubravka: "Većini je važnija spoljašnja nega"

Jedna je od najlepših žena na našim prostorima
Jedna je od najlepših žena na našim prostorimafoto: Damir Dervišagić

- Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to. Pretpostavljam da je većini važnija spoljašnja nega, jer se ne sećam da me je iko ikada pitao kakve su mi misli, reči i osećanja, kada traže savet za izgled. Uglavnom se sve svede na kreme, a odustala sam od objašnjavanja da to nije suština. Nemam društvene mreže, ne gledam TV i ne čitam novine. To mi ne prija, troši me na neki besmislen način, prazni me. Želim da dan provedem drugačije, u kontaktu sa sobom, ljudima koje volim i poslom koji radim - istakla je Dubravka pre nekoliko godina za portal „To sam ja”.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Milica Milojević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.