Kako skinuti dosadni podvaljak brzinom svetlosti? Ovi saveti deluju, imaćete bradu kao da ste top model
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

odličan savet

Kako skinuti dosadni podvaljak brzinom svetlosti? Ovi saveti deluju, imaćete bradu kao da ste top model

Julija tvrdi da je dovoljno da ponovite svaku vežbu sedam do deset puta i da će se efekti videti već za nedelju-dve dana

Objavljeno:

Dvostruka "brada" i nedefisana linija donje vilice čine "bucmastim" svako lice, a često je problem samo u nakupljenoj limfi. Otečenost donje trećine lica može se lako rešiti jednostavnim vežbama koje treba ponavljati svakog dana i koje će pomoći da se podvaljak "istopi".

Kako kaže blogerka Julija, dovoljne su samo tri vežbe da se pokrene limfa, ali i poboljša cirkulacija krvotoka, pojača proizvodnja kolagena i oblikuje lice.

Za početak, sedite uspravno, opustite maksimalno mišiće kako bi se ramena spustila. Zatim ih podignite i glavu uvucite između ramena, ostanite u tom zgrčenom položaju sekund-dva i opustite.

Podbradak, Podvaljak, Brada
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Druga vežba se, takođe, radi veoma jednostavno - okrenite glavu u stranu, pa sagnite kao da ćete bradom da dotaknete rame. Ponovite na drugu stranu. Treća vežba je slična, samo što treba da sagnete glavu i kružnim pokretom je okrećete ka ramenu - prvo na jednu, pa zatim na drugu stranu.

Julija tvrdi da je dovoljno da ponovite svaku vežbu sedam do deset puta i da će se efekti videti već za nedelju-dve dana. Probajte što pre - jednostavno je i besplatno.

Bonus video:

04:09

KREMNA VIŠE NIJE POZNATA SAMO PO TARABIĆIMA! Vidosav se uhvatio u koštac s brojnim jelima i oduševio u emisiji Komšiluk

(Espreso / Lepa i srećna/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.