SKANDALČINA! Mlada zajahala mladoženju u invalidskim kolicima, raširila noge i krenula da meša, snimak svi dele
Ples mlade i mladoženje u kolicima, Foto: Printscreen/tiktok/alexgodaly

karambol

SKANDALČINA! Mlada zajahala mladoženju u invalidskim kolicima, raširila noge i krenula da meša, snimak svi dele

Slične provokativne fotografije je okačila i na Instagram, a onda su usledili komentari

Objavljeno: 08:45h

Mladi par iz Slovačke Aleksandra Laura Godaliova i Denis Kučera skoro su se venčali, a njihovprvi ples zapalio je internet.

Denis je invalid i prikovan je za kolica. To, ipak, u ovom mladom Slovaku nije ubilo volju za životom, a na svadbi je bio primetno veseo - kako i dolikuje takvom povodu. I kako on ni u jednom segmentu života ne želi da se oseća uskraćeno za određena iskustva, propuštanje prvog plesa na sopstvenoj svadbi nije dolazilo u obzir.

Muzika uz koju su novopečeni mladenci zaigrali bio je čuveni hit Dedija Jenkija "Gasolina", a bila je unapred pripremljena i koreografija.

@alexgodaly my ride or die♿️🤍 @Denis Kučera ♬ original sound - Alex Godaly

I upravo je ta fotografija izazvala toliku buku na društvenim mrežama, s obzirom na to je mlada sela Denisu u krilo, a onda je on počeo da simulira intimni odnos i da invalidskim kolicima kruži po sali.

U drugom momentu mu je Aleksandra zanosno igrala 'ispred nosa' zajedno sa svojim deverušama ili drugaricma. Sve je, naravno, snimljeno i postavljeno na TikTok uz opis: "Dame i gospodo - moj muž".

Za jedne ples neprimeren, drugi oduševljeni entuzijazmom

Slične provokativne fotografije je okačila i na Instagram, a onda su usledili komentari:

"Degutantno do bola", "Ples poptuno neprimeren vrsti slavlja, mogli ste da odigrate mnogo pristojnije", "Je l' vas nije bilo sramota od priustnih gostiju, vaše porodice, roditelja? Ja bih pre umrla nego mužu tako skakala po međunožju ispred drugih ljudi", pisali su jedni.

Drugi su sve videli potpuno drugim očima.

"Kako je lepo kada se srodne duše pronađu", "Koliko ti devojko njega činiš srećnim, suze su mi krenule", "Poštovanje, želim vam svu sreću", imali smo priliku da čitamo dalje.

00:09

Svadba

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.