Ako ovim prelijete pitu, biće ukusnija nego ona u pekari: Mali trikovi velikih majstora, samo za vas
Foto: Privatna arhiva

MMMM

Ako ovim prelijete pitu, biće ukusnija nego ona u pekari: Mali trikovi velikih majstora, samo za vas

Međutim, da li ste nekada primetili razliku između vaše pite i one koju kupite u pekari

Objavljeno:

Trikovi iskusnih majstora!

Pite su čest gost na našim trpezama, a spremamo ih sa sirom, mesom, zeljem, spanaćem i na još mnogo načina.

Međutim, da li ste nekada primetili razliku između vaše pite i one koju kupite u pekari?

To je zato što pekari koriste jedan vrlo jednostavan preliv, a mi vam donosimo recept za njega.

Sastojci:

-8 kašika brašna -1 kesica suvog kvasca -2 šolje mleka -100 ml ulja -so -šećer

Priprema:

Pomešajte malo šećera i kvasca, pa ih prelijte mlakim mlekom i promešajte.

Zatim dodajte so, ulje i brašno.

Ovim prelivom premažite svaku koru i onda filujte na uobičajen način.

Ukoliko vam ostane preliva, prelijte ga preko pite i ostavite da odstoji oko sat vremena.

02:17

ZAŠTO OVA DRŽAVA, KOJA POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA, NE BI TREBALO NIŠTA DA SE PITA; NAJVIŠE ZAGOVARA KAŽNJAVANJE SRBIJE?

(Espreso/Krstarica/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.