Gulaš gde je meso mekano kao duša, a pire - prste da poližeš: Bakina kuhinja predstavlja svoje remek-delo
Foto: Bakina kuhinja

MMMMMMM

Gulaš gde je meso mekano kao duša, a pire - prste da poližeš: Bakina kuhinja predstavlja svoje remek-delo

Iseći sitno crni luk, i papriku pa pržiti ok 20 minuta

Objavljeno:

Gulaš onaj fini kremast, blag, od piletine bez kostiju u kremastom umaku koji se tako spaja sa krompir pireom kao prilogom.

Potrebno je:

2 veća crna luka

2 paprike mođe 1 ljuta

1 svež paradajz

600 -700 gr pilećer mesa

lovorov list

1 kašika brašna

1 kašičica ml paprike

malo suvog začina

ml biber ulje

Priprema:

Iseći sitno crni luk, i papriku pa pržiti ok 20 minuta. Od piletine odvojiti kosti i iseći na veće komade.

Kad se luk isprži na ulju baciti meso lovorov list malo vode i krčkati oko 50 minuta. Dodati izmešano brašno i papriku sa malo vode i ubaciti. Doati malo vode da se dobije redja masa. Ubaciti i na kockice paradajz.

Posoliti i dodati začin i biber. kuvati 5 minuta pa dodati peršunov list po želji. Vrhunsko. Servirati uz krompir pire

02:43

MAJSTOR ZA GULAŠ OTKRIO SAVRŠEN RECEPT: Stvar je u krčkanju, da sve bude prirodno, ali i u još jednom VAŽNOM SASTOJKU!

(Espreso/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.