Šta je to na rukama Kejt Midlton? Pojavila se posle hemioterapije i zaprepastila naciju, da li su ovo POSLEDICE?
Kejt Midlton, Foto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

svi zbunjeni

Šta je to na rukama Kejt Midlton? Pojavila se posle hemioterapije i zaprepastila naciju, da li su ovo POSLEDICE?

Kejt Midlton je napravila veliki pomak jučerašnjim pojavljivanjem,

Objavljeno: 07:58h

Velika tragedija dogodila se u Sautportu u jula ove godine kada se desio napad nožem.

Kejt Midlton sa suprugom Vilijamom posetila je porodice žrtava napada., što je ujedno bilo i njeno najnovije pojavljivanje od završetka hemioterapije.

Princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se u haljini Whistles Margot, iz kolekcije za 2018. Cena ove odeće tada je bila 159 funti. Nosila je kaput omiljene modne marke Alexander McQueen, a u tom odevnom komadu bila je i 2022. na dodeli Earthshot Awards u Bostonu (Vilijam je i tada bio uz nju).

Odabrala je veoma efektne minđuše Catherine Zoraida, čija je cena 1.750 funti (nekada su koštale 165 funti). Prikazala je sjajan stil, čiji je glavni princip: recikliranje stare odeće. Pridržava se toga godinama,a komentariše se da je Megan Markl "ukrala" od nje tu caku.

Veliku pažnju privuklo je to što Kejt Midlton nije nosila verenilčki prsten, a istu stvar je uradila kada je u avgustu sa Vilijamom čestitala timu Velike Britanije na uspesima na OI u Parizu. Taj nakit nije ponela ni prošlog meseca kada je saopštila da je završila sa hemioterapijom. Podsetimo, Kejt Midlton je 22. marta rekla da boluje od raka.

1 / 3 Foto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nosila je nosi prsten koji je alternativa njenom vereničkom prstenu (taj komad nakita je iz kolekcije princeze Dajane,). Novi prsten je poklon od Vilijama, taj prsten joj je dao pre braka, dok su se zabavljali, piše People. Bilo je tu još prstenja, a to što princeza već duže vreme ne nosi pomenuti komad nakita, koji je inače prilično glomazan, tumači se različito.

Među tim tumačenjima je i objašnjenje lekara: „Hemoiterapija može da izazove zadržavanje tečnosti u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tokom lečenja od raka moraju da skinu prstenje“, rekao je u avgustu onkolog za magazin HELLO! pa naglasio dae tretmani lečenja raka mogu da uzrokuju osetljivost i iritaciju kože, pa nošenje prstenja može da bude neprijatno.

Kejt Midlton je napravila veliki pomak jučerašnjim pojavljivanjem, a očekuje se da ćemo je videti i 10. i 11. novembra na obeležavanju Dana sećanja, što će biti njen važan povratak javnim događajima

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.