Kejt otkrila Vilijamovu užasnu tajnu! Ceo svet će se zaprepastiti, ovo je prava noćna mora!
Kejt i Vilijam, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

šok

Kejt otkrila Vilijamovu užasnu tajnu! Ceo svet će se zaprepastiti, ovo je prava noćna mora!

Tokom nedavnog događaja, princeza od Velsa otkrila je iznenađujuće detalje o svom suprugu

Objavljeno:

Kejt Midlton i princ Vilijam, jedan od najpoznatijih parova na svetu, ponovo su u centru pažnje. Tokom nedavnog događaja, princeza od Velsa otkrila je iznenađujuće detalje o svom suprugu, koji su mnoge nasmejali, ali i zaprepastili.

Kejt Midlton i princ Vilijam već godinama su jedan od najpraćenijih parova na svetu. Njihov život je predmet pažnje medija, a zanimljive informacije često dolaze iz različitih izvora, uključujući i njih same.

U nedavnom razgovoru, Kejt je otkrila neke neobične detalje o svom suprugu koji će vas nasmejati i iznenaditi.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon što joj je dijagnostikovan rak, princeza od Velsa priprema se za svoje prvo službeno putovanje, nakon završetka hemoterapije, o čemu je obavestila javnost pre mesec dana. Tokom prethodnih godina, posebno nakon braka 2011. godine, par je posetio mnoge zemlje, uključujući Kipar. Tokom ove posete, imali su priliku da obiđu američku vojnu bazu i sretnu vojnike koji praznike provode daleko od svojih porodica.

Jedan od duhovitih trenutaka dogodio se kada je Vilijam Kejt upozorio da pazi na hranu kako ne bi završila na kauču, na šta mu je ona uzvratila da je on taj koji hranu često ostavlja po krevetu, nazivajući ga "noćnom morom".

Pored ovih smešnih trenutaka, Kejt se boji zbog Vilijamove strasti prema motociklizmu, nadajući se da se taj potencijalno opasan hobi neće preneti na njihovog sina Džordža.

Zanimljivo je da Kejt uživa u indijskom kariju, a par je često uživao u naručivanju hrane i odlascima po porudžbine.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/informer/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.