Najtačniji nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Bikovima haos na poslu, Rakovi nostalgični za bivšim ljubavima
Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

ASTRO PROGNOZA

Najtačniji nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Bikovima haos na poslu, Rakovi nostalgični za bivšim ljubavima

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra za sve znakove

Objavljeno:

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra

Ovan

Ova nedelja donosi izazove na poslu zbog Marsa u Raku, koji vas opterećuje brigama, ali nudite prilike za nove projekte. U ljubavi, slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu, dok zauzeti trebaju posvetiti više pažnje partneru kako bi izbegli nesuglasice. Na zdravstvenom planu, obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje.

Bik

Venera u Škorpiji donosi vam poteškoće na poslu, gde izbegavate probleme umesto da ih rešavate. Stabilnost je ključna u ljubavi; slobodni mogu težiti dugoročnim vezama, dok zauzeti uživaju u harmoniji. Zdravlje vam je stabilno, ali budite pažljivi.

Blizanci

Očekujte aktivnu nedelju s naglaskom na komunikaciju i povezivanje s ljudima, što će vam doneti uspehe na poslu. U ljubavi, razgovori s partnerom su ključni, a slobodni mogu doživeti flert i nova poznanstva. Vaše zdravlje je dobro.

Rak

Mars u vašem znaku vas motiviše da se dokažete na poslu, ali budite oprezni s naglim odlukama. Emocionalna sigurnost će biti važna, a slobodni mogu osećati nostalgiju za prošlim ljubavima. Zdravlje zahteva pažnju na mentalni sklop.

Tarot, Zodijak, Horoskop, Astrologija
foto: tony french / Alamy / Profimedia

Lav

Ova nedelja donosi vam centar pažnje na poslu, s mogućim prilivom novca, ali i neplaniranim troškovima. U ljubavi, sjajni trenuci i izlasci su na vidiku, a posebno će vas privući Škorpije i Blizanci. Zdravlje je dobro.

Devica

Očekujte izazove u organizaciji na poslu, ali vaša posvećenost će doneti rezultate. U ljubavi, komunikacija može biti teža, pa budite strpljivi. Slobodne Device bi se mogle posvetiti ličnom razvoju, a zdravstveno pazite na probavni sistem.

Vaga

Pomračenje Sunca donosi prelomne trenutke u vašem znaku, s fokusom na odnose. U ljubavi, dublje povezivanje s partnerom je ključno, a slobodne Vage mogu birati između više partnera. Zdravlje može biti slabije.

Škorpija

Mogućnost napretka na poslu je visoka ako se fokusirate na ciljeve. U ljubavi, strastven period donosi dublje emocionalno povezivanje, a slobodne Škorpije mogu očekivati neočekivane veze. Vaše zdravlje je dobro.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac

Na poslu, razmislite o mogućnostima putovanja i učenja novih veština. U ljubavi, slobodni mogu razviti veze kroz prijateljstva, dok zauzeti osećaju potrebu za slobodom. Zdravlje je solidno.

Jarac

Fokusirajte se na karijeru s mogućim novim prilikama i većim odgovornostima. U ljubavi, budite pažljivi prema partnerovim potrebama, a slobodni mogu doživeti flert s prijateljem. Obratite pažnju na bolove u kostima.

Vodolija

Ova nedelja donosi inspiraciju i nove ideje na poslu, a spremite se za promene u timu. U ljubavi, slobodne mogu upoznati nekoga ko deli njihove vrednosti, dok zauzete trebaju raditi na komunikaciji. Zdravlje je stabilno, ali obratite pažnju na cirkulaciju.

Ribe

Oslonite se na intuiciju pri donošenju odluka na poslu, dok izazovi u komunikaciji mogu biti prisutni. U ljubavi, dublje emotivno povezivanje će biti važno, a slobodne Ribe mogu imati romantične snove o prošlim vezama. Zdravlje zahteva pažnju na mentalno stanje.

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

(Espreso/najzena/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.