Doživela kliničku smrt, pa zbog onog što je videla sa druge strane zanemela: Uopšte nije onako kako crkva tvrdi
Nensi, Foto: Printscreen

ispričala

Doživela kliničku smrt, pa zbog onog što je videla sa druge strane zanemela: Uopšte nije onako kako crkva tvrdi

Njena glavna poruka onima koji se suočavaju sa smrću jeste da se fokusiraju na ljubav.

Objavljeno:

Nensi, pobožna katolkinja iz Ohaja, bila je na operacionom stolu čekajući biopsiju čovorića za koji su lekari sumnjali da je u pitanju rak dojke. Imala je fatalnu reakciju na anesteziju, što je rezultiralo prestankom rada srca.

- Moja smrt 1994. godine promenila je sve - rekla je Danison, koja sada ima 74 godine.

U tom trenutku, Nansi je bila uspešan advokat, a sebe je opisivala kao „tragača za istinom“. Njeno iskustvo iz zagrobnog života, kako je rekla, fokusiralo se na traženje odgovora, na isti način kako je rešavala pravne slučajeve.

- Nisam imala pojma da je moje telo umire. Nisam izgubila nijedan trenutak svesti tokom umiranja svog tela, prelaska u drugi svet i posle toga. Bila sam potpuno svesna i sećam se svega - rekla je ona.

Dočekala je bića Svetlosti

Duh
foto: Printscreen/Tviter

Tokom iskustva u zagrobnom životu, srela je voljene prijatelje koji su umrli, ali u formi svetlosnih bića. Nansi je prisustvovala "dokumentarnom prikazu" istorije Zemlje, koji je objasnio kako su religije evoluirale, pružajući odgovore na pitanja koja su je mučila celog života.

- Videla sam svoje telo kako leži u sobi za mamografiju i bila sam svesna prisustva 'Svetlosti'. Odjednom sam imala bezbroj gorućih pitanja o prirodi realnosti: Šta je Bog? Ko sam ja? Šta Bog očekuje od mene? Koja je svrha života? Gde je raj? Gde je pakao? I koja je prava religija? - kaže Nensi.

Nansi, koja je pohađala katoličke škole i metodistički koledž, sebe je smatrala posvećenim duhovnim tragačem. Ipak, odgovori koje je dobila potpuno su je iznenadili.

- Bila sam ljuta što nisam saznala ove odgovore pre nego što sam umrla. Pretpostavljala sam da svi drugi na Zemlji znaju ovu informaciju osim mene - kaže.

Pokazali joj Izvor

Opisala je kako je ušla u Svetlost i bila potpuno ispunjena bezuslovnom ljubavlju, blaženstvom i prihvatanjem. Nansi se doslovno „stopila“ sa pet svetlosnih bića, kako bi mogla da iskusi njihove fizičke živote.

- To je bilo slično virtuelnoj stvarnosti, ali mnogo sofisticiranije - rekla je.

Dalje je opisala kako su se njih pet kretali kroz energetsko polje koje je nazvala Izvor, i kako je prisustvovala stvaranju univerzuma dok su joj objašnjene svrha i značenje života.

- Shvatila sam da smo svi mi deo Izvora, zajedno sa svakim drugim ljudskim bićem, i da smo svi međusobno povezani. Ti i ja smo zapravo Izvor, jednostavno igramo ulogu, kao što u snovima igramo ulogu verzije sebe - opisala je Nensi.

"Fokusirajte se na ljubav"

Nakon ovog iskustva, Nansi je odlučila da napusti advokatsku firmu i otvori vlastitu praksu, jer nije želela da njen duhovni poziv negativno utiče na karijeru njenih partnera. Stekla je i pilotsku dozvolu, postala privatni detektiv, a napisala je i nekoliko knjiga u kojima je detaljno opisala svoja iskustva.

Nakon što je opet ozbiljno obolela 2001. godine, imala je još jedno iskustvo bliske smrti. Svetlosna bića su je upozorila da će je čekati teški trenuci i da možda neće imati dovoljno snage da se izbori. Međutim, Nansi je odlučila da ostane u svom ljudskom obliku, kako bi ispunila svoju misiju – da svetu prenese poruku koju je naučila u zagrobnom životu.

Njena glavna poruka onima koji se suočavaju sa smrću jeste da se fokusiraju na ljubav.

- Fokusirajte se na ljubav—sve ljude koje ste voleli, sva mesta gde ste se osećali voljeno, sve događaje koji su vam doneli radost, i na blaženstvo koje očekujete da osetite posle prelaska. Vraćate se KUĆI, u svoj pravi dom, u bezuslovnu ljubav i prihvatanje - rekla je ona.

12:51

Eutanazija - pravo na dostojanstvenu smrt ili moralni greh?

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.