Sin poznatog košarkaša je zapravo gej! Uhvaćen u šiklama i šortsu, slike obišle svet
Košarkaš, Foto: Printscreen/Twitter/@NBATV

otvoren

Sin poznatog košarkaša je zapravo gej! Uhvaćen u šiklama i šortsu, slike obišle svet

Pokazao je time koliko podržava sina i poslao time više nego značajnu poruku.

Objavljeno: 08:50h

Sin slavnog košarkaša otvoreno govori o tome da je gej.

Ej Džej, sin Medžika Džonsona često je i na meti paparaca koji vredno čekaju da se pojavi u Los Anđelesu kao što je to bio slučaj juče, kada je zabeleženo njegovo novo modno izdanje - ponovo je nosio omiljene štikle i šorts koji je bez sumnje njegov odevni komad broj jedan.

Kako je Ej Džej na meti negativnih komentara, tako kritikuju i njegovog oca pa neki govore: edan Medžik, izgleda razočarano", "Omašio si kao otac", "Tužno", "Najveća noćna mora jednog oca".

Ej Džej
Ej Džejfoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ej Džej Džonson rođen je 1992. i dobio je ime po svom ocu i dedi. Pre 11 godina javno je saopštio da je gej, nekoliko godina ranije otkrio je to i svojoj porodici. Kasnije je učestvovao u rijaliti programima Rich Kids of Beverly Hills i EJNYC.

Legendarni sportista i njegov sin govorili su o tome kako razotkrivanje homoseksualnosti nije bilo lako. Ej Džej je 2014. za People izjavio da su njegovi roditelji, iako su "prilično već znali" da je homoseksualac, bili zabrinuti zbog reakcije javnosti. “Mama nije htela da me mnogo ispituje. Samo sam im rekao da ću raditi šta želim bez obzira šta ljudi govore".

Košarkaš sa sinom
Košarkaš sa sinom foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

O ocu je rekao sledeće: "Video je kako odrastam u ono što ja jesam i stvarno smo napravili pun krug jedan s drugim". Legendarni košarkaš je dodao: "On je hrabar i dovoljno jak da svet zna ko je".

Medžik Džonson je 2023. primio nagradu The Elizabeth Taylor Commitment to End AIDS na Beverli Hilsu. Zahvalio se supruzi, "najlepšoj ženi na svetu", i tom prilikom javno podržao sina:"I samo želim da vam zahvalim jer sada podržavamo našeg neverovatnog sina Ej Džeja koji je predivan homoseksualac. Ustani, EJ! Sjajan si EJ!".

Medžik Džonson
Medžik Džonsonfoto: Profimedia

Pokazao je time koliko podržava sina i poslao time više nego značajnu poruku.

01:20

SUNČALA SAM SE GOLA SA SVOJIM GEJ PRIJATELJIMA, BILO NAM JE TOP Goca Tržan progovorila o nudizmu i zašto više ne ide na Adu Bojanu

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.