Ovako je izgledala bugarska princeza pre svih plastičnih operacija: Razlika je tolika da ćete pasti u nesvest, šok
Kalina, Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

šta je ovo

Ovako je izgledala bugarska princeza pre svih plastičnih operacija: Razlika je tolika da ćete pasti u nesvest, šok

Osim mišićavog tela, pažnju privlače i plastične operacije koje su joj potpuno promenile lični opis.

Objavljeno:

Princeza Kalina poznata je po ekscentričnom stilu odevanja, na javnim događajima često nosi bugarsku narodnu nošnju, a i njene frizure su priča za sebe.

Udata je za 14 godina starijeg španskog istraživača Kitina Munjosa, s kojim ima sina. Bavi se jahanjem, a njen izgled već na prvi pogled otkriva da to nije jedini sport kojem je posvećena. Osim mišićavog tela, pažnju privlače i plastične operacije koje su joj potpuno promenile lični opis.

Za to drugo postoji objašnjenje. Za sve je kriva povreda – polomila je zube prilikom pada. Tokom lečenja došlo je do infekcije u vilici, pa je morala na ozbiljnu operaciju koja je promenila i izgled nosa. Iako se o tome nije izjašnjavala, reklo bi se da se nije zaustavila samo na jednoj estetskoj korekciji.

Njena figura sa isklesanim mišićima jasno govori da dosta vremena provodi u teretani. Kako je rekla, u duši je sportista, vodi računa o svom zdravlju i preferira treninge sa opterećenjem. Neko će opet reći da je preterala.

Kada se u martu pojavila na jednoj sahrani, u izdanju koje je otkrilo snažne ruke, sa narandžastom kosom i deformisanim licem, neki su se zgrozili, neki šokirali, a bilo je i onih koji su je prepoznali. Jedva.

Šteta, jer je u mladosti zaista bila prelepa, kako kažu oni koji se sećaju Kaline iz tog vremena, a mogu da potvrde i stare fotografije koje su posle “Herkules” izdanja osvanule u medijima.

Plan vežbanja princeze Kaline

1 / 2 Foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

„Ne osećam se dobro kada ne treniram“, rekla je princeza Kalina za magazin Hola.

Otkrila je i plan vežbanja: ponedeljkom i četvrtkom trenira stomak, tricepse, noge, leđa, gluteus, dok su utorak i petak rezervisani za grudi, bicepse i ramena.

Trči nekoliko puta nedeljno, bavi se skijanjem, vodenim sportovima, hajkingom, voli da sama šeta psa i ističe da je vegeterijanka. Zdravlje na prvom mestu, a u zdravom (i snažnom!) telu – zdrav duh.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/blic žena/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.