Nekoga čeka velika ljubav, a nekoga dobro unapređenje: Dnevni horoskop za 16. septembar
Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

NAJNOVIJE

Nekoga čeka velika ljubav, a nekoga dobro unapređenje: Dnevni horoskop za 16. septembar

Pogledajte šta vas čeka

Objavljeno: 06:24h

Horoskop za 16. septembar 2024. godine.

Ovan

Posao: Na samom startu ove radne sedmice možete dobiti neke povoljne informacije od prijatelja ili osobe sa kojom ste nekada sarađivali, koje vas mogu pokrenuti ka uspešnoj realizaciji onoga što ste zacrtali. Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju, ili prilikom izlaska.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi, biće vam potrebna pomoć nekog od proverenih osoba kako bi neke probleme tehničke prirode uspešno rešili, i ne ustručavajte se da je zatražite. Ljubav: Slobodni, ovo je vaše vreme za komunikaciju sa suprotnim polom. Izlazite, družite se, dišite punim plućima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pojačanu napetost.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Posao: Blizanci, vi ste u ovom periodu vrlo uporni i rešeni da neke stvari rešite onako kako vama odgovara, ali ćete nailaziti na otpor onih koji su oko vas. Ne odustajte. Ljubav: Napravite neki pozitivan zaokret, novinu u svakodnevici i videćete da će vam i partner biti raspoloženiji i živahniji.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Može dolaziti do sukoba mišljenja,a razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja Ljubav: Ovaj dan je povoljan i za druženje, izlaske, iskoristite gad a ulepšate jedno drugom svakodnevicu.

Zdravlje: Mogući respiratorni problemi.

Lav

Posao: Najviše problema Lavovima ove sedmice može zadavati papirologija, zato od samog starta budite fokusirani na to, jer nisu isključena iznenađenja gde se najmanje nadate. Ljubav: Komunikacija toplo – hladno, nikako da se nađete sa partnerom na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nešto ćete morati da ispravljate, da se vraćate unazad, pripazite da ne preterate sa reakcijom, ma koliko bili u pravu. Ljubav: Zauzete Device i dalje mogu da se pohvale stabilnim partnerskim relacijama. Uživajte i neka što duže traje.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Vaga

Posao: Dosta povoljna poslovna klima očekuje većinu Vaga. Možete dobiti neke povoljne informacije koje trebate iskoristiti jer vam mogu omogućiti da postignete ono što odavno priželjkujete i čemu težite, novi poslovni dogovor ili nova saradnja. Ljubav: Slobodni, najverovatnije će osoba iz prošlosti da pokuša da ponovo uspostavi komunikaciju sa vama, i vi ćete je najverovatnije prihvatiti.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće tipične Škorpije ovog dana, tako da u svom dobro poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze, iako može biti nekih poteškoća tehničke prirode. Ljubav: Kako vreme bude odmicalo tako će se i situacija na ljubanom polju zauzetih Škorpija popravljati, i teške misli, sumnje i dileme počeće da blede polako nestaju, i shvatićete da je ovo samo bio neki test period za vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Početak sedmice kod većine Strelčeva biće dosta napet i turbulentan. Može doći do neočekivanih promena u poslednjem trenutku, i dovesti u pitanje sam projekat i rokove. Ljubav: Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa osobom koju volite. Potrudite se da ne provocirate, ali i da ne povlačite neke drastične poteze, zbog kojih biste se posle kajali. Situacija će se brzo slegnuti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Standardno funkcionisanje očekuje većinu Jarčeva tokom ovog dana bez nekih bitnijih iskakanja ili preokreta. Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo drage osobe pokušajte da ublažite na suptilan način, iako vam to nije jača strana. Vreme je da zaigrate otvorenih karata.

Zdravlje: Stres, nervoza.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Vodolija

Posao: Vodolije, konačno malo i vi da odahnete. Ova radna sedmica vam donosi stabilizaciju situacije u poslovnom segmentu i neke stvari kreću da se dešavaju u vašu korist. Ljubav: Možete pojačati druženja sa prijateljima, izlaske, šta god što će vam ulepšati svakodnevicu. Budite danas vi pokretač pozitivnih dešavanja. Zdravlje: Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Razna dešavanja na dnevnom nivou dodatno će uzburkati celu situaciju i doneti vam kulminaciju opterećenja koje već duži vremenski period pokušavate da izgurate kako znate i umete. Ljubav: Slobodne Ribe mogu otpočeti novu romansu, a koliko će potrajati videćemo. Zdravlje: Pokušajte da se psihofizički relaksirate maksimalno.

Bonus video:

06:16

UŠAO JE U RUPU DA SPASI VOJNIKE, A VIDEO DA DRŽE BOMBU BEZ OSIGURAČA Ovo je NAJJEZIVIJA scena iz ratnog dnevnika generala Delića

(Espreso/astroputnik/Zadovolljna/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.