Dragana Kosjerina postavila Đokoviću ovo pitanje usred lajva pa stigao brutalan odgovor: Kao iz stopa je izgovorio
Novak Đoković, Foto: Printskrin/RTS

ob

Dragana Kosjerina postavila Đokoviću ovo pitanje usred lajva pa stigao brutalan odgovor: Kao iz stopa je izgovorio

Kosjerina je pitala Noleta šta je za njega najbolji doručak. "Voće ili neka kaša", kratko je odgovorio Novak Đoković.

Objavljeno: 08:10h

Novak Đoković gostovao je sinoć kod voditeljskog tandema Dragane Kosjerine i Aleksandra Stojanovića u emisiji "Putem šampiona".

Kosjerina je pitala Noleta šta je za njega najbolji doručak. "Voće ili neka kaša", kratko je odgovorio Novak Đoković.

Srpski teniser još jednom je potvrdio ono o čemu je mnogo puta pričao u medijima; da je njegova ishrana jednostavna i bogata namirnicama biljnog porekla, pre svega voćem i povrćem. Poseban akcenat stavlja na zeleni smuti koji pravi od puno voća, soka od jabuke, celera, nane, alga, spanaća i kelja. Tvrdi da je ovaj energetski napitak veoma ukusan, iako možda ne zvuči tako.

Novak Đoković u emisiji
Novak Đoković u emisijifoto: Printscreen/RTS

Đoković gotovo svakog jutra ispija ovaj smuti kako bi se razbudio, a dok pravi različite varijante istog recepta, važno je da bude na bazi celera i bez dodatog šećera.

Nakon smutija, Nole prelazi i na konkretan doručak koji podrazumeva nešto u stilu muslija ili granule, sa dodatkom malina, jagoda, borovnica, banana, orašastih plodova i semenki. Ponekad doda i grčki jogurt ili manuka med.

1 / 6 Foto: Larry Marano / INSTAR Images / Profimedia

"Dan počinjem sa toplom vodom i limunom da bih pomogao svom telu u procesu detoksikacije. A onda pijem sok od celera na prazan stomak. Jedem mnogo voća u prvom delu dana. Jedem puno salata...Preferiram ishranu na biljnoj bazi i ne volim da jedem hranu koja zahteva mnogo energije za varenje. Nastavljam sa laganom hranom kao što su krompir, sladak krompir, kinoja, proso, divlji pirinač ", rekao je Novak u emisiji "In Depth With Graham Bensinger" pre nekoliko godina.

U gorepomenutoj emisiji "Putem šampiona" napravljen je pregled Đokovićeve karijere i pobeda, a on je akcentovao da u okvitu Dejvis Kupa ovog vikenda igra u Beogradu protiv reprezentacije Grčke, pozvavši publiku da našoj ekipi pruži podršku - jer je ovo možda i poslednja prilika da igra na domaćem terenu!

01:02

Dragana Kosjerina

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.